ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024 - 3:35:25μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
23
Ιανουαρίου

Ευρύ προβάδισμα της Κλίντον επί του Σάντερς

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον

διατηρεί προβάδισμα 29 εκατοστιαίων μονάδων έναντι του γερουσιαστή του Βερμόντ Μπένι Σάντερς στην κρίσιμης σημασίας πολιτεία Άιοβα, μόλις δέκα ημέρες πριν αρχίσει η εσωκομματική διαδικασία των Δημοκρατικών για την ανάδειξη του προσώπου που θα είναι υποψήφιο για την προεδρία στις εκλογές του Νοεμβρίου, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε χθες.

 

Η Κλίντον «διατηρεί μεγάλο προβάδισμα επί του πλησιέστερου αντιπάλου της», του γερουσιαστή Σάντερς, σύμφωνα με την δημοσκόπηση του Loras College. Η Χίλαρι Κλίντον αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει το 59% των προθέσεων ψήφου, ενώ ο Σάντερς βρίσκεται στο 30%. Ένας τρίτος διεκδικητής του χρήματος των Δημοκρατικών, ο πρώην κυβερνήτης του Μέριλαντ Μάρτιν Ο' Μάλεϊ, συγκεντρώνει μόλις το 7%, σύμφωνα με την ίδια έρευνα.

 

Την 14η Ιανουαρίου η Κλίντον και ο Σάντερς εμφανίζονταν να οδεύουν σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση στην Άιοβα, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση των Bloomberg Politics / Des Moines Register. Η πρώην ΥΠΕΞ φερόταν να συγκεντρώνει το 42% των προθέσεων ψήφου και ο πρώην γερουσιαστής του Βερμόντ το 40%.

 

Οι έρευνες σε όλη τη χώρα συνεχίζουν να δίνουν στην Κλίντον καθαρό προβάδισμα επί του Σάντερς, ενώ η μεγάλη πλειοψηφία των Δημοκρατικών ψηφοφόρων θεωρεί ότι έχει καλές πιθανότητες να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2016.

 

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 150 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα