ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Κυριακή, 12 Μαΐου 2024 - 8:52:57μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
13
Νοεμβρίου

Κωνσταντοπούλου: Ελπίζω να μη μου στείλει και τα ΜΑΤ ο Τσίπρας

Κατηγορία Παραπολιτικά

Αιχμηρή και ειρωνική απάντηση κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Βούτση

εξέδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μετά την απόφαση του προέδρου της Βουλής να βάλει τέλος στην Επιτροπή για το χρέος που είχε συστήσει η προκάτοχός του.


Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτηρίζει «νεομνημονιακούς» τους υπουργούς και τον πρωθυπουργό για τον οποίο αναφέρει: «Προφανώς δεν αντέχει ο Τσίπρας στην ιδέα ότι θα συνεχιστούν οι αποκαλύψεις για την αντισυνταγματικότητα κ εγκληματικότητα των μέτρων», ενώ παράλληλα εκφράζει την ελπίδα να μην της στείλουν τα ΜΑΤ.


Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Κωνσταντοπούλου:


«Μόλις έμαθα από τα ΜΜΕ ότι ο κ. Βούτσης τίμησε την σημερινή απεργία κατά των Μνημονίων καταργώντας την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους. Προφανώς δεν αντέχει ο Τσίπρας στην ιδέα ότι θα συνεχιστούν οι αποκαλύψεις για την αντισυνταγματικότητα κ εγκληματικότητα των μέτρων. Η επίσημη απάντηση της Επιτροπής θα έρθει όταν ενημερωθούν επισήμως κ νομίμως τα μέλη της. Και δεν θα αρέσει στους νεομνημονιακούς. Μέχρι τότε ελπίζω να μην απεργάζονται και εισβολή των ΜΑΤ στα γραφεία της Επιτροπής. Κύριοι νεοΜνημονιακοί, ο αγώνας για το λογιστικό έλεγχο κ διαγραφή του χρέους ούτε ξεκίνησε ούτε θα λήξει με απόφαση Προέδρου Βουλής. Ξεκίνησε απ' την κοινωνία, που σας έχει απέναντι, την κοινωνία, την οποία στήσατε στο απόσπασμα. Η κοινωνία δεν καταργείται με απόφασή σας».

 

 

 

πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστηκε 157 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα