ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 - 5:39:14π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
12
Ιουνίου

Οι υπουργοί που κάνουν θραύση στο ...twitter

Κατηγορία Παραπολιτικά

Πώς τα πάει η νέα κυβέρνηση στο Twitter; Ποιοι από τους πολιτικούς που κατέχουν υπουργική θέση έπειτα από τον ανασχηματισμό είναι στους πιο δημοφιλείς και ποιοι έχουν τους περισσότερους followers;

Το reforme.gr έψαξε όλους τους παλιούς και νέους υπουργούς και διαμόρφωσε πέρα από το Top 3 και την γενική κατάταξη των υπουργών και υφυπουργών που έχουν λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Σημειώνεται ότι από τα 42 μέλη της νέας κυβέρνησης τα 25 μόνο tweetάρουν, ενώ ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, δεν συγκαταλέγεται στη μέτρηση γιατί χρησιμοποιεί τον λογαριασμό @PrimeministerGR τον οποίο λειτουργεί ο εκάστοτε πρωθυπουργός της χώρας.

 

Ο πολιτικός και υπουργός που διαθέτει τους περισσότερους followers είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο υπουργός Εξωτερικών διαθέτει έναν λογαριασμό με 32.400 ακολούθους και βρίσκεται στην πρώτη θέση και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο που είναι ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης με 22100 followers. Στην τρίτη θέση συναντάμε τον υπουργό Υποδομών, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με 13.900 followers, ενώ ακολουθεί με μικρή διαφορά, ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος που έχει 13.700 ακολούθους. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει ο υπουργός Αναπτυξης, Νίκος Δένδιας με 11600 followers.


Στην έκτη θέση βρίσκεται ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης και ακολουθούν ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας και η αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Φώφη Γεννηματά.

 

Όπως σημειώνει το reforme.gr εκτός των πρώτων της λίστας, τα περισσότερα μέλη της νέας κυβέρνησης συγκεντρώνουν σχετικά μικρό αριθμό followers, γεγονός που έχει να κάνει αρχικά με το χρονικό διάστημα που βρίσκονται στο δίκτυο αλλά κυρίως με τον τρόπο που χρησιμοποιούν τους λογαριασμούς τους.

Διαβάστηκε 305 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα