ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 18 Μαΐου 2024 - 9:07:26μ.μ.
09
Μαρτίου

Κύρκος: Συμφωνία των κομμάτων πάνω στα 10 βασικότερα προβλήματα της χώρας

Κατηγορία Πολιτική

Συζήτηση και συμφωνία πάνω στα δέκα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, πρότεινε ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού, Μιλτιάδης Κύρκος, επισημαίνοντας ότι η αντιμετώπιση της κρίσης μπορεί να ξεπεραστεί μόνο μέσα από τις κοινές απαντήσεις και τις συμφωνίες.

Όπως είπε, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9», το ζήτημα είναι αν μπορούν όλες οι κινήσεις του χώρου, μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, να καθίσουν σ' ένα τραπέζι και οι ομάδες εργασίας να ξεκαθαρίσουν ποια είναι τα δέκα δέκα «καυτά» ζητήματα της ελληνικής πραγματικότητας και να δώσουν απαντήσεις στην κοινωνία.

 

«Να βάλουμε κάτω πέντε - δέκα συγκεκριμένα προβλήματα, όπως το ασφαλιστικό, το θέμα των επενδύσεων και να μπορούμε εκεί να κάνουμε μια συζήτηση. Μέσα σ' ένα τετράμηνο, όχι σε τρία χρόνια, αν σ΄ αυτά τα δέκα βρούμε κοινές απαντήσεις είναι ηλίου φαεινότερο ότι θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε» υπογράμμισε ο κ. Κύρκος και πρόσθεσε: «Ο χώρος του κέντρου ζητάει μια έκφραση, αλλά αυτή η έκφραση μπορεί να υπάρξει μόνο αν μπορέσουμε να βάλουμε τα προβλήματα κάτω και να δώσουμε τις υπαρκτές λύσεις».

 

Αναφερόμενος στην πολιτική λιτότητας που εφαρμόζεται κυρίως στις χώρες του ευρωπαϊκού νότου από την ΕΕ, είπε ότι επηρεάζει την καθημερινότητα των ανθρώπων και καταστρέφει τον παραγωγικό ιστό, αλλά, όπως τόνισε, η έξοδος από τη λιτότητα γίνεται μόνο μέσω μεταρρυθμίσεων.

 

Καταλήγοντας, σημείωσε ότι «Το Ποτάμι» βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε θέση όπου ξεκαθαρίζει τη φυσιογνωμία του και προωθεί την πολιτική του, ενώ υποστήριξε ότι «πολλά απ' αυτά που προτείνει "Το Ποτάμι" επειδή είναι ορθολογικά, έρχονται σε αντίθεση με τη συνήθεια της ελληνικής κοινωνίας τα τελευταία σαράντα χρόνια».

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 103 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα