ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 - 2:28:43π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
02
Ιανουαρίου

Τσίπρας: Η διαπραγμάτευση θα είναι μέχρι τέλους μια καθημερινή μάχη

Κατηγορία Πολιτική

Τους στόχους της κυβέρνησης για τη νέα χρονιά

παραθέτει σε άρθρο του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «ο στόχος για την έξοδο από την κρίση είναι πιο κοντά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο δρόμος που απομένει θα είναι εύκολος».

 

Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται αισιόδοξος για το 2016 και αποφασισμένος να δώσει «μάχη για την υπεράσπιση των πιο αδύναμων», ενώ δεσμεύεται να «απελευθερώσει την Ελλάδα από τη θηλιά της εποπτείας». «Η διαπραγμάτευση θα είναι μέχρι τέλους μια συνεχής καθημερινή μάχη», σημειώνει.

 

«Το 2015 ήταν μια δύσκολη χρονιά. Ο λαός μας απέδειξε ότι ξέρει να αγωνίζεται με το κεφάλι ψηλά», αναφέρει μεταξύ άλλων στο άρθρο του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Αυγή» με τίτλο: «Ανοίγει ο δρόμος μίας μεγάλης πολιτικής αλλαγής» και υπογραμμίζει πως «η Ελλάδα δεν είναι πια μόνη της». «Με δυνατή φωνή, ξεκάθαρες θέσεις και στέρεα επιχειρήματα, έχει καταφέρει να σπάσει την απομόνωση των προηγούμενων χρόνων».

 

«Στο διάστημα αυτό, το πολιτικό κατεστημένο, που κυβέρνησε τον τόπο για δεκαετίες, βυθίστηκε στη δίνη μια βαθιάς κρίσης. Η Αριστερά αναδείχθηκε σε ηγετική πολιτική δύναμη κερδίζοντας την εμπιστοσύνη ευρύτατων κοινωνικών στρωμάτων», επισημαίνει ο πρωθυπουργός. Και συμπληρώνει:

 

«Οι εποχές που οι ελληνικές κυβερνήσεις ήταν πρόθυμες να υλοποιήσουν οποιοδήποτε μέτρο, χαρακτηρίζοντας το μάλιστα ευεργετικό και δίκαιο, ανεξάρτητα από την κοινωνική καταστροφή που προκαλούσε, είναι πια παρελθόν. Σήμερα η χώρα προχωρά συγκροτημένα στην ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης, φροντίζοντας πρώτα απ' όλα τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής».

 

Ο κ. Τσίπρας σημειώνει επίσης πως «οι πρώτοι μήνες του 2016 θα είναι η αρχή μιας καινούργιας περιόδου, που θα φέρει την οικονομία και την κοινωνία σε πιο βατούς και ανοιχτούς δρόμους», τονίζοντας ότι «η στήριξη της κοινωνίας θα μας δώσει τη δύναμη και τη θέληση να κλείσουμε τον κύκλο της λιτότητας και της κοινωνικής αποδιάρθρωσης και να ανοίξουμε μία νέα σελίδα για τον τόπο μας».

 

«Αυτή η σελίδα ανοίγει το 2016. Ας σταθούμε απέναντι στις ιστορικές προκλήσεις με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα. Υγεία και καλή δύναμη σε όλους», καταλήγει ο Αλέξης Τσίπρας.

 

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 120 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα