ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 - 1:06:34π.μ.
15
Απριλίου

Εκδήλωση για την τεχνητή νοημοσύνη

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 8 το βράδυ στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, υπό την Αιγίδα της AHEPA HELLAS, τα τμήματα "HJ54 Ιπποκράτης της ΚΩ"

- "HJ9 Θεμιστοκλής Πειραιά " - "HJ38 Φαληρεύς Παλαιό Φάληρο" μαζί με την "Ένωση Κώων Αθηνών ο Ιπποκράτης" , διοργανώνουν μια βραδιά ενημέρωσης για την Τεχνητή Νοημοσύνη, ως ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης και την Διαχείρισή της.

 

Πότε και πώς εμφανίστηκε η Τεχνητή Νοημοσύνη; Πού και πώς εφαρμόζεται αλλά και ποιά είναι τα τελευταία νέα σχετικά με την αλληλεπίδραση της με τον Άνθρωπο. Κινδυνεύουμε να γίνουμε υπηρέτες της ή το αντίθετο;

 

Θα παρουσιαστούν επίσης ζητήματα συμμόρφωσης και Ethics έτσι όπως σήμερα τα προσδιορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και ειδικές εφαρμογές της τεχνητής νοημοσύνης καθώς και κατηγορίες ρίσκου.

 

Από το χώρο της Νομικής Επιστήμης, ομιλήτριες η κυρία Dr. Maria-Oraiozili Koutsoupia και κυρία Christina Grigoriadou θα συμβάλουν με την επιστημονική τους κατάρτιση στην όσο το δυνατόν καλύτερη ανάλυση και επεξεργασία των σχετικών ζητημάτων.

 

 

 

Εκ μέρους του ΔΣ

 

 

Η Πρόεδρος                                                              Η Γενική Γραμματέας
Λουκία Ζερβάνου                                                            Ελένη Σοφού

Διαβάστηκε 20 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα