ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 - 12:22:13π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
10
Μαΐου

Πόλο: Κυπελλούχος Ελλάδας ο Ολυμπιακός

Κατηγορία Αθλητικά

Ακόμη μία χρονιά παντοκρατορίας της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού στο ελληνικό πόλο ολοκληρώθηκε με τη συνήθη κατάληξη, δηλαδή το νταμπλ.
Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στην οποία η πειραϊκή ομάδα έφτασε αήττητη και χωρίς βαθμολογική απώλεια, οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν απόψε το έργο τους παίρνοντας και το Κύπελλο Ελλάδας, καθώς επικράτησαν στον τελικό της διοργάνωσης της Βουλιαγμένης με 11-10.


Για τον Ολυμπιακό αυτό ήταν το 16ο Κύπελλο και ταυτόχρονα το 13ο νταμπλ στην ιστορία τους, έστω και αν αντίθετα από ό,τι συνέβη στους τελικούς η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου δυσκολεύτηκε πολύ απόψε από τους «μπέμπηδες» στο «Ρέστειο» κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου.


Οι αντίπαλοι πάλεψαν πολύ σκληρά για να κατακτήσουν το τρόπαιο, με τον Ολυμπιακό να μην αποκτά προβάδισμα μεγαλύτερο του ενός τέρματος σχεδόν ως τη λήξη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που τα έδωσε όλα για μια μεγάλη νίκη.


Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν καθοριστικό προβάδισμα (10-9) περίπου λεπτά πριν τη λήξη, με τον Μάλιαρακ να φέρνιε για πρώτη φορά τη διαφορά στο +2 (11-9). Ο Χρυσοσπάθης με πέναλτι μείωσε για τη Βουλιαγμένη σε 11-10, όμως οι «μπέμπηδες» δεν κατόρθωσαν να φτάσουν στην ανατροπή.


Τα γκολ του Ολυμπιακού σημείωσαν οι, Ντόσκας 2, Δελακάς, Γούνας, Φουντούλης, Ποντικέας, Μουρίκης, Κολόμβος, Μάλιαρακ, Σχίζας και Βλαχόπουλος, ενώ για τη Βουλιαγμένη σκόραραν οι, Μυλωνάκης 2, Κουλιεράκης 2, Χρ. Αφρουδάκης 2, Καρούντζος 2, Χρυσοσπάθης και Τίγκας.

Διαβάστηκε 341 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα