ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024 - 5:44:36π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
28
Σεπτεμβρίου

Νάταλι Ιμπρούλια: Διασκευές αγαπημένων τραγουδιών για τον έρωτα και την αγάπη

Κατηγορία Μουσική

Η τραγουδίστρια, ηθοποιός και μοντέλο από την Αυστραλία, Νάταλι Ιμπρούλια, επιστρέφει με έναν καινούργιο δίσκο, που έχει τίτλο «Male», έξι χρόνια μετά την τελευταία της δισκογραφική δουλειά.

Πρόκειται για διασκευές τραγουδιών που έχουν ερμηνευτεί από άνδρες, τα οποία έχουν κεντρικό θέμα τον έρωτα και την αγάπη.


«Ο δίσκος έχει να κάνει γενικά με την αγάπη. Τη χαμένη αγάπη, την ελπίδα ότι θα βρούμε την αγάπη στο μέλλον. Το να πεθαίνεις στην αγκαλιά του αγαπημένου σου. Το μόνο πράγμα στο οποίο δεν αναφέρθηκα, ήταν η γέννηση. Για όλα τα υπόλοιπα μίλησα.

 

Είμαι ρομαντικός τύπος και μου αρέσουν αυτού του είδους τα τραγούδια. Ήθελα να κάνω κάτι με πολλά μουσικά όργανα, μια πολύ κλασική παραγωγή, χωρίς ηλεκτρονικούς ήχους, που κύριο όχημα θα είναι η φωνή» εξήγησε η Ιμπρούλια.

 

Γεννημένη στο Σίδνεϋ, η Νάταλι Ιμπρούλια ξεκίνησε την καριέρα της από το χώρο της υποκριτικής και την τηλεοπτική σαπουνόπερα «Neighbours», το 1992. Δυο χρόνια αργότερα μετακόμισε στο Λονδίνο και υπέγραψε το πρώτο συμβόλαιό της με δισκογραφική εταιρεία. Το 1997 η φήμη της απογειώνεται από το πρώτο κιόλας single που κυκλοφορεί με τίτλο «Torn», το οποίο έφτασε στις πρώτες θέσεις στα charts παγκοσμίως και έμεινε στην κορυφή του Billboard για δεκατέσσερις εβδομάδες.

 

Το κορίτσι που αγάπησε μια ολόκληρη γενιά μέσα από το MTV, είναι κιόλας 40 χρονών, και έξι χρόνια μετά το τελευταίο της στούντιο άλμπουμ, με τίτλο «Come to Life», επιστρέφει δυναμικά.

 

Τα τραγούδια του άλμπουμ

 

«Instant Crush» (Daft Punk)
«Cannonball» (Damian Rice)
«The Summer» (Josh Pike)
«I’ll Follow You Into The Dark» (Death Cab For Cutie)
«Goodbye in His Eyes» (Zac Brown Band)
«Friday I’m in Love» (The Cure)
«Naked as We Came» (Iron & Wine)
«Let My Love Open the Door» (Pete Townshend)
«Only Love Can Break Your Heart» (Neil Young)
«I Melt With You» (Modern English)
«The Waiting» (Tom Petty)
«The Wind» (Cat Stevens).

 

Ο δίσκος «Male» κυκλοφορεί πλέον ενώ η Νάταλι Ιμπρούλια έχει να δώσει μια σειρά από συναυλίες σε Φινλανδία και Δανία.

 

 

πηγή: naftemporiki.gr

Διαβάστηκε 238 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα