ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 11:55:52π.μ.
13
Οκτωβρίου

Χρήστος Δρούγκας - Τώρα ζω για μένα

Κατηγορία Μουσική

Ο Χρήστος Δρούγκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατερίνη. Προερχόμενος από μουσική οικογένεια,

ασχολήθηκε και ο ίδιος με τη μουσική από πολύ νεαρή ηλικία. Έμαθε να παίζει drums από δέκα ετών, ενώ η πρώτη του επαφή με το τραγούδι ήταν στα δεκαπέντε του.

 

Ήταν στα σχολικά του χρόνια όταν μαζί με συμμαθητές του δημιούργησαν ένα συγκρότημα το οποίο έκανε αρκετές εμφανίσεις σε μαγαζιά και club στην πόλη της Κατερίνης. Επαγγελματικά ασχολήθηκε με τον χώρο του θεάματος, από άλλη θέση όμως, ως σχεδιαστής και προγραμματιστής φωτισμού. Με αυτή του την ιδιότητα συνεργάστηκε με γνωστούς Έλληνες αλλά και ξένους καλλιτέχνες και ανέλαβε μεγάλες καλλιτεχνικές διοργανώσεις.

 

Παράλληλα με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, το ενδιαφέρον του για την μουσική δεν σταμάτησε. Ήδη στα δεκαέξι του άρχισε να γράφει δικά του τραγούδια.

 

Το 2009 κυκλοφόρησε το πρώτο του cd με τίτλο «Μαζί σου ταξιδεύω» με 12 τραγούδια από τα οποία ξεχώρισε το «Αγάπη είναι» σε δικούς του στίχους και μουσική.

Το 2012 κυκλοφόρησε ένα EP με τίτλο «Ένα σου σημάδι» και 5 τραγούδια τα οποία έγραψε ο ίδιος και το καλοκαίρι του 2018 κυκλοφόρησε το single «Τρελέ έρωτά μου» σε στίχους – μουσική και ενορχήστρωση δική του.

 

Ο Χρήστος Δρούγκας επανέρχεται με το νέο του single «Τώρα ζω για μένα», ένα χορευτικό up tempo τραγούδι στο οποίο υπογράφει τους στίχους και τη μουσική.

 

 

Ακούστε το εδώ:

https://youtu.be/oSAp0K4HLWY

Καλή ακρόαση!

Διαβάστηκε 558 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα