ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024 - 6:27:09π.μ.
01
Απριλίου

Πρόσκληση συμμετοχής στις πολιτιστικές δραστηριότητες του ΕΕΑ

Κατηγορία Διάφορα

Το ΕΕΑ έχει εντάξει στις δραστηριότητες του και πολιτιστικές δράσεις, δίνοντας την ευκαιρία στον/στην κάθε (ερασιτέχνη εικαστικό)μέλος

του και μελών των οικογενειών τούς (σύζυγοι & παιδιά)να βρουν τον χώρο και τον τρόπο να εκφραστούν.

 

Αυτή την εμπειρία αποφάσισε να προσφέρει στα μέλη του που έχουν σαν χόμπι π.χ. την ζωγραφική , την φωτογραφία κ.ά., οργανώνοντας σχετικές εκδηλώσεις ,με τη δυνατότητα έκθεσης των δημιουργιών τους.

 

Ξεκινάμε από τη ζωγραφική, τη σκιτσογραφία , τη φωτογραφία, τη μουσική , την ποίηση και συνεχίζουμε και σε άλλες μορφές τέχνης.

 

Σ΄αυτή την προσπάθεια, η συμμετοχή όλων όσοι έχουν δημιουργική διάθεση θα είναι σημαντική.

 

Όποιος και όποια ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στις πολιτιστικές δραστηριότητες του ΕΕΑ παρακαλούμε όπως στείλει ένα σύντομο σημείωμα με περιγραφή του τομέα δραστηριότητας του στον πρόεδρο της ομάδας κ. Βασίλη Κέκκη .

 

 

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 21 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα