ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 - 10:38:24π.μ.
10
Νοεμβρίου

Με επιτυχία διεξήχθη η παρουσίαση των τριών πρώτων βιβλίων του Κυριάκου Κουζούμη από τη νέα του αστυνομική σειρά «Με Φως & Μελάνι»

Κατηγορία Παρουσιάσεις

Τη Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση των τριών πρώτων βιβλίων του Κυριάκου Κουζούμη,

από τη νέα του αστυνομική σειρά «Με Φως & Μελάνι» που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις By the Book. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Ε.Σ.Η.Ε.Α και την εκδήλωση παρουσίασαν ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος, η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαίρη Αντωνιάδου, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης και οι αγαπημένοι ηθοποιοί Ηρώ Μουκίου και Γρηγόρης Βαλτινός, οι οποίοι διάβασαν αποσπάσματα του βιβλίου.

 

Ιδιαίτερη τιμή για τις εκδόσεις μας και τον συγγραφέα η βράβευσή του βιβλίου μας «Σαιξπηρικός Γρίφος» από τον όμιλο UNESCO Πειραιώς και Νήσων και τον διεθνή οργανισμό International Action Art.

 

Ευχαριστούμε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση αλλά και όσους βοήθησαν για την πραγματοποίησή της.

 

 

 

ΜαίρηΘερμιώτη
CEO of By The Book
Palamidiou 15 - Gerakas 15344
Tel : 6977693239(business)/6945939912(personal)
F: Bythebook / I: _by.the.book_
Email : 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.bythebook.gr

 

Διαβάστηκε 48 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα