ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 - 5:36:29μ.μ.
09
Μαΐου

Παρουσίαση του Ημερολογίου Συναισθημάτων της Σταυρούλας Δεκούλου «Πρόσφυγες, Ορφανοί όπου Γης» στο Σπίτι της Κύπρου

Κατηγορία Παρουσιάσεις

Το Σπίτι της Κύπρου και η Ένωσις Κυπρίων Ελλάδος (Ε.Κ.Ε.) διοργανώνουν τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 και ώρα 19.00

στο Σπίτι της Κύπρου, Ξενοφώντος 2Α στο Σύνταγμα, την παρουσίαση του «Ημερολογίου Συναισθημάτων» της Σταυρούλας Δεκούλου «Πρόσφυγες, Ορφανοί όπου Γης», (Εκδόσεις Βεργίνα).

 

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο κ. Kυριάκος Κενεβέζος, Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο κ. Λεωνίδας Μασσοστασής, Πρόεδρος της Ένωσης Κυπρίων Ελλάδος.


Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο κ. Χρήστος Προδρόμου, τ. Πρόεδρος των Κυπρίων Προσφύγων Ελλάδος, η κ. Ιωάννα Μαυρεδάκη, Κοινωνική Λειτουργός του Νοσοκομείου Παίδων Παν. & Αγλ. Κυριακού και ο κ. Πάνος Κούρβας, μέλος του Δ.Σ. της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών.
Παρέμβαση από την κ. Δανάη Παπαδάτου, Ομότιμη Καθηγήτρια της Κλινικής Ψυχολογίας του Τμήματος Νοσηλευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Ε.Κ.Π.Α. και Πρόεδρο «Μέριμνα» ΑΜΚΕ.


Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά ο μαέστρος Γεώργιος Βενετσάνος με τη χορωδία Gbenets Choirs και ο τραγουδιστής Χρήστος Αγγελόπουλος.
Την εκδήλωση θα συντονίζει ο κ. Άγγελος Μαρίνος, σκηνοθέτης, λογοτέχνης.



Οι πωλήσεις των βιβλίων αποδίδονται στη «Μέριμνα» ΑΜΚΕ

 

Η Σταυρούλα Δεκούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. H μεγάλη της αγάπη για τη γραφή ξεκινά από τα παιδικά της χρόνια, όπου μικρές ιστορίες της δημοσιεύονται σε περιοδικά της δεκαετίας του '90. Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών και του Ομίλου Ξάστερον. Συνεργάζεται με εκδοτικούς οίκους γράφοντας κριτική ποίησης και πεζογραφίας. Δημοσιεύει στα λογοτεχνικά περιοδικά Κελαινώ και Νέα Αριάδνη και παλαιότερα στην Πνευματική Ζωή, Πνοές Λόγου και Τέχνης, Κυπριακός Ελληνισμός και Νουμάς. Φιλοξενείται σε λογοτεχνικές ανθολογίες και ποιητικά ημερολόγια. Ως επαγγελματίας υγείας εδώ και είκοσι χρόνια η δράση της έχει ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και στόχος της είναι η διατήρηση της υγείας και της ευτυχίας στους ανθρώπους και η διαφύλαξη της οικογένειας. Θεωρεί πως τα ταλέντα είναι δώρα που πρέπει να εκταμιεύονται και να επιστρέφουν όπου υπάρχει ανάγκη. Για τον λόγο αυτό και τα έσοδα από τις πωλήσεις των λογοτεχνικών και καλλιτεχνικών της δράσεων αποδίδονται σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και σκοπούς.

 

 

 

Σύνδεσμος παρακολούθησης: https://diavlos.grnet.gr/room/1607?eventid=14336

Διαβάστηκε 31 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα