ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 7 Μαΐου 2024 - 12:01:41μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
15
Οκτωβρίου

Η οικογένεια της NOBACCO γιορτάζει με δύο νέα καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Τα εγκαίνια για το νέο κατάστημα στο Mall στο Μαρούσι, κάνει η NOBACCO, η μεγαλύτερη εταιρεία ηλεκτρονικού τσιγάρου, στην Ελλάδα. Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στις 6μμ, ατμιστές από όλη την Αθήνα θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε μία ιδιαίτερη γιορτή, και να απολαύσουν τα μοναδικά αρώματα και τις γεύσεις NOBACCO.

Η ΝΟΒΑCCO έχει κάθε λόγο να γιορτάζει καθώς την χρονιά που πέρασε, είδε τις πωλήσεις να ανεβαίνουν κατακόρυφα, το άτμισμα να εξαπλώνεται ραγδαία στην ελληνική κοινωνία και νέα καταστήματα NOBACCO να εξαπλώνονται παντού.

 

Πέρα από το Mall, στο Μαρούσι, νέα καταστήματα NOBACCO, έχουν ανοίξει στην Τσιμισκή και στον Εύοσμο στην Θεσσαλονίκη, στην Αγία Παρασκευή, στο κέντρο της Αθήνας στη Βουλής, στις Αχαρνές, στο Βύρωνα, στη Δάφνη, στην Ηλιούπολη, στην Κηφισιά, στο Μαρούσι, στο Νέο Ψυχικό και στο Βόλο. Τα νέα καταστήματα της εταιρείας έρχονται να πλαισιώσουν ένα πανελλαδικό δίκτυο που αριθμεί πλέον 40 καταστήματα και 184 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

 

Εγκαίνια για το νέο κατάστημα της NOBACCO στην Τσιμισκή στην Θεσσαλονίκη

 

Εγκαινιάζει και επίσημα η NOBACCO ένα νέο κατάστημα στην καρδιά της εμπορικής Θεσσαλονίκης. Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στις 6μμ, στην οδό Τσιμισκή 99 και Παύλου Μελά, ένα πάρτυ περιμένει τους Θεσσαλονικείς, και όλους όσους θέλουν δοκιμάσουν τις μοναδικές γεύσεις και αρώματα που προσφέρει η NOBACCO.

 

Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος παρούσα θα είναι και η ομάδα Basket του ΠΑΟΚ. Η NOBACCO αποτελεί πλέον ως χορηγός της ΚΑΕ, μέλος της μεγάλης αθλητικής οικογένειας του ΠΑΟΚ.

 

Πέρα από τη Τσιμισκή, νέα καταστήματα NOBACCO, έχουν ανοίξει στον Εύοσμο, στην Αγία Παρασκευή, στο κέντρο της Αθήνας στη Βουλής, στις Αχαρνές, στο Βύρωνα, στη Δάφνη, στην Ηλιούπολη, στην Κηφισιά, στο Μαρούσι, στο Νέο Ψυχικό και στο Βόλο. Τα νέα καταστήματα της εταιρείας έρχονται να πλαισιώσουν ένα πανελλαδικό δίκτυο που αριθμεί πλέον 40 καταστήματα και 184 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

 

 

πηγή: zougla.gr

Διαβάστηκε 195 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα